EnglishRomână

Rhodos Online

Descopera Insulele Dodecaneze

Viata de noapte

Pentru multi turisti Rhodos inseamna soare, mare si plaje frumoase; pentru altii Rhodos e plina de salate mediteraneene, masline si branza feta. Dar Rhodos inseamna in acelasi timp muzica, dans si distractie. Viata de noapte a insulei este cea mai faimoasa din Grecia.

Va intrebati cum o sa va petreceti noptile de vacanta? Totul depinde de dumneavoastra – Rhodos va poate oferi foarte multe. De la plimbari romantice pe plaja, la nopti albe in cluburile si discotecile insulei. Cand ajungeti prima data veti crede ca lumea nu doarme niciodata; atunci cand ziua se transforma in noapte orasul capata o noua fata.

Tinerii vor prefera probabil atmosfera plina de viata a discotecilor si deoarece exista zeci de astfel de localuri in oras nu vor avea nici o dificultate in a gasi unul pe placul lor.

Cei care nu vor sa petreaca noaptea dansand ci relaxandu-se pot sa viziteze cinematografele din Rhodos (Metropole, Palas si Titania) si sa vizioneze cele mai noi filme, precum si filme clasice. Majoritatea filmelor sunt in limba engleza cu subtitrare greceasca. Pe langa cinematografe in multe baruri se pot viziona si filme.

De asemenea, in orasul vechi, exista multe teatre in aer liber unde puteti participa la seri de dansuri traditionale si alte evenimente.

Unul dintre cele mai frumoase spectacole de pe insula este spectacolul de Sunet si Lumina, care va ofera o calatorie prin istoria Rhodosului, in perioada Cavalerilor Sfantului Ion, o reconstituire a asediului orasului de catre turci. Continutul istoric si palatul iluminat va vor oferi o imagine speciala a Rhodosului.

Ultimul, dar nu cel din urma, este casinoul care este gazduit de grand hotel. Aici puteti juca ruleta, black-jack si chemin de fer si de asemenea exista si jocuri mecanice. Intrarea este permisa celor peste 21 de ani si vizitatorul trebuie sa aiba pasaportul cu el.

Rezervare