EnglishRomână

Rhodos Online

Descopera Insulele Dodecaneze

Aventura si sport

Jet Ski

Ti-ai dorit vreodata sa traiesti experiente extreme, pline de adrenalina si viteza, la suprafata apei? In Rhodos se pot inchiria jet ski-uri rapide cu care poti experimenta senzatii inedite.

Parasailing

Alta experienta unica este zborul la inaltime, parasailing. Simte vantul si bucura-te de privelistea panoramica a peisajelor spectaculoase din Rhodos. Pentru acest sport ai nevoie de un echipament special si sa urmezi instructiunile echipajului care vor coordona aceasta activitate. Poti zbura singur sau insotit de alte persoane, in functie de greutatea permisa si conditiile de vreme.

Safari Banana si scufundari

Ia-ti prietenii sau familia si traieste experiente inedite, dansand si sarind pe valurile marii. E ca si cum ai calari un cal salbatic intr-un Rodeo.
Pluteste pe valuri si bucura-te de privelistea unica pe care ti-o ofera acest loc minunat. Inoata in apele cristaline sau scufunda-te intr-o mica pestera.

Sporturi nautice, precum scufundarile, scuba diving, schi nautic, windsurf si kitesurf, se pot practica in statiunile Monolithos, Kremasti, Eli Beach, Kalitea.

Rezervare

Inline
Inline